DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Viden er noget, som vi har, og det er noget, som vi får. Når vi kommer ind på en arbejdsplads som nyansat, så kommer vi med ny viden, nye kompetencer, men vi får og giver også ny viden og nye kompetencer gennem arbejdet.

Dog er det ikke sådan landet ligger, når vi har været i arbejdet i flere år. Så begynder rutinerne at melde sin ankomst, og vi kan både som ledere og medarbejdere komme til at stå stille.

Det er derfor utrolig vigtigt hele tiden at holde sig igang og tilegne sig selv og give sine medarbejdere ny viden og nye kompetencer, så arbejdspladsen hele tiden kan være i forandring og forbedring.

1. Flere får bedre og opdateret kompetencer inden for et specifikt område

Nye kompetencer og ny viden er noget vi alle har brug for en gang imellem og især på en arbejdsplads, hvor der er kan være ansatte, der har været der i mange år.

Hvis I som arbejdsplads fx tager kurser og workshops regelmæssigt, får I både opdateret jeres viden, samtidig med at I også forbedrer den viden, I allerede har.

Peoplenet kurser og workshops er derfor en rigtig god måde at udvide sine kompetencer og sit arbejdsfelt på.

De tilbyder både kurser inden for Office-pakken, men de tilbyder også workshops, hvor du kan få en mere dybdegående uddannelse inden for et specifikt område.

Det vil altså sige, at når ledere og medarbejdere arbejder på at få opdateret deres viden, så kan de også arbejde mere effektivt både i fællesskab og alene. Der er nemlig langt større mulighed for, at man derfor hurtigere kan løse problemer. 

2. Det skaber mulighed for arbejdsmæssig og personlig udvikling

Som mennesker har vi brug for at udvikle os hele tiden. Vi har brug for at føle, at vi er brugbare i arbejdsmæssige sammenhænge, og vi har brug for at blive bedre.

Det er derfor, at det at tilbyde sine medarbejder kurser og workshops men også som leder selv at tage dem, er en fantastisk mulighed for at sikre, at ens arbejdsplads hele tiden bliver bedre og mere kompetent.

Derudover vil medarbejdere og lederne også have en langt bedre arbejdsgang, fordi de netop oplever personlig udvikling, som også er noget, der giver os motivation i vores arbejde. Når vi selv føler, at vi giver noget til vores arbejdsplads og det fællesskab, vi er i, samtidig med at vi udvikler os personligt, så bliver det en langt bedre og mere behagelig arbejdsdag.