DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Apple har altid haft godt tag i danskerne. De seneste år har iPhone været den mest populære telefon i Danmark, og sådan er det stadig.

Den første måned af sin levetid gik særdeles godt for Apples iPhone 7. Den solgte nemlig intet mindre end 20.000 enheder, siger TDC Group, der har haft salgstallene under luppen.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus, der blev lanceret i Danmark d. 16. september 2016, har således formået at leve op til deres renommé som værende en af de bedst sælgende telefoner i Danmark. I hvert fald hvis vi udelukkende regner smartphones med.

Og det vidner om, at iPhone stadig er den telefon, der sælger bedst i Danmark. Faktisk er hele 57 procent af danskernes telefoner, der er koblet op på TDC’s netværk, produceret af Apple — og er altså en iPhone af den ene eller anden slags.

Et imponerende tal, der tydeligt viser, hvordan Apple har positioneret sig på telemarkedet. Også selvom iPhone er den dyreste telefon på markedet. Sammenlign priser og tilbud på smartphones, og du vil se, at iPhone helt klart er den, der er dyrest. Hvis du vælger den nyeste model, vel at mærke.

Apple avler brandevangelister

At Apple har særdeles godt fast i deres målgruppe, er i virkeligheden ikke noget nyt — men det er alligevel imponerende, hvordan de formår at fastholde deres kunder.

Således er det altså ikke mange nye kunder, der tidligere har brugt et andet smartphone-brand, der har valgt iPhone i denne omgang. De fleste er altså skiftet fra iPhone 6 og iPhone 5s til iPhone 7.

Det er primært i de største danske byer, der bliver solgt iPhones. Det vil altså sige i København, Nordsjælland, Aalborg, Aarhus, Odense og Esbjerg.

Anderledes ser det ud på Sydfyn, Samsø, Langeland, Lolland, Bornholm og Møn, hvor forbrugerne ikke er lige så interesserede i iPhone.