DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du vil have succes med din webshop, er det nødvendigt, at du fokuserer på søgemaskineoptimering. Langt de fleste af de besøgende, som bliver til kunder, kommer via Google eller en anden søgemaskine.

Driver du selv en webshop, men er du i tvivl om, hvordan du får succes på Google? Så fortvivl ikke. Herunder følger 3 konkrete tips, som du kan implementere med det samme, hvis du ønsker øget synlighed, flere besøgende og mere salg.

Det eneste, du skal gøre, er at fokusere på at udarbejde godt content samt sikre, at din hjemmeside lever op til de tekniske specifikationer, som Google vurderer din side ud fra.

#1: Masser af tekst

Du bør investere både tid og penge i at udarbejde nogle gode og omfattende produktbeskrivelser og kategoritekster, så dine besøgende kan finde siden.

Når Google analyserer en hjemmeside, er det primært det redaktionelle indhold, de læser – det vil sige teksten, som beskriver produktet eller kategorien.

Hvis du ønsker inspiration til at se, hvordan man kan gøre, kan du forsøge dig med at klikke rundt på nogle af de kategorier, du finder på Kondomland.dk, som findes her, hvorefter du kan se, at der er masser af tekst, der både er skrevet til den besøgende og søgemaskinerne.

#2: Hurtig loadtid

Hvis du vil sikre dig, at brugeren ikke forsvinder, før vedkommende er kommet ind på siden, er det nødvendigt, at du fokuserer på at gøre din side så hurtigt som muligt. Det giver samtidig en fordel, da Google måler på hastigheden på din hjemmeside, når de skal bedømme, hvor i søgeresultaterne den skal placeres.

#3: Interne links

Selvom de fleste godt ved, at der skal bygges links, hvis man vil have gode placeringer i Google, er det de færreste, der er klar over, at de links, som befinder sig internt på din hjemmeside, rent faktisk også er med til at booste dine placeringer.

Du bør derfor fokuserer på intern linkstruktur, hvis du vil have gode placeringer, så du kan sælge mere, få flere kunder og øge omsætningen i din webshop.