DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Skal næsten ikke tælles med mange spørgsmål i Tidende har modtaget omkring 3D print. Der er mange spørgsmål om 3D print 3D printed at at 3D print anvendelse. i al hemmelighed mener vi selv at vi er nogle af dem i Danmark som ved mest om 3D print og som har været med til at gøre at at 3D print kommer ud til alle danskere. dette skriver vi om hjemmeside de og vi har også lavet en lille guide hvor vi har samlet nogle af de mest stillede spørgsmål om 3D print. det er selvfølgelig nogle spørgsmål Der bliver stillet oftere end andre men her i denne lille the post vi beskrive et par de spørgsmål som ofte bliver stillet.

Eller de spørgsmål som vi hører op deroppe der er begrænsning der er for Hvilke former med 3D printer. har 3D print en øvre grænse for for Hvilke former der er på den model. Det er også med til at gøre at 3D print kan være med til at ændre på eksisterende processer og fremstillingsmetoder. ofte kan du med 3D print lave mere avanceret figurer som ikke vil være muligt eller næsten umuligt at lave med helt traditionelle fremstillingsmetoder. Det lyder selv til spørgsmålet Kan man bare 3D printe Lad som helst. det klare svar er ja eller nej punktum som der er omkring der temperaturen fugtigheden og lyset. vi ser hver dag at nye materialer og 3D printer dukker op og vi ved at der bruges millioner i forestillingen på at printe organer og fødevarer med 3D print jeg ved i hvert fald Vi glæder os til at se se at følge udviklingen.

3D print – få alle svarerne her

 et andet meget populær spørgsmål Det er om en 3D printer har brug for en computer. Svaret er at ja for det meste Har du brug for en computer Du skal 3D printe. dette gælder især hvis du køber en af dine meget billige Hobby printer. Vil du købe en dyre 3D printer ved 3D printer skulle forbindelse direkte til en form for online 3D print form og hermed printe med det samme. Det er fantastisk udvikling der betyder at du ikke skal bruge tid på at sætte telt op på din computer men altså vi kan komme igang til at printe hurtigere og nemmere. Vi er glade for den udvikling og Vi ser frem til er der kommer flere printere materialer på markedet.

Et andet spørgsmål om 3D print som vi også kæmper med Send dagligt er om 3D print kan bruges til Mads dæmp principielle svar Ja selvfølgelig kan 3D print bruges til masseproduktion. Der er dog den begrænsning af det også tager lang tid og 3D print. Print i høj opløsning med mange detaljer kan opdatere 24 timer eller mere printe. det siger sig selv er det principalt der bruges til masseproduktion da bare kan sætte en masse 3D printer efter hinanden i en lang række men er du ved fx at lave en støbeform og bruser tonale rensemetoder langt hurtigt kommet mål med de produktion.af vi forventer dog at teknologi inden for 3D print Ligesom alle andre teknologier bevæge sig med lynets hast og inden for ganske få år printe på få timer 11 minutter hvad der i dag kan tage dage at printe. 

Det var hvad vi havde valgt at der skulle være plads til i den lille Jeg håber at du læste de denne post med stor fornøjelse som jeg havde af at diktere den med denne nye teknik fra kommunen. hvis du klikker på linket i denne post Kommer du ind på en guide der svare på alle de spørgsmål så vi er ved at svare på 3D print ud under guiden Vinder du vil formation om hvordan man kontakte os på mail eller telefon og vi håber du er nyttig chance til at kontakte os at tale med en af vores dygtige medarbejdere. Sidst men ikke mindst skal du huske at man også altid kan modtage 100% uforpligtende tilbud 3D print eller bare et godt råd