DEL
Interior of reception and meeting room 3 D illustration

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

3D skaber bedre fornemmelse for arkitekturens detaljer

Det er blevet helt almindeligt at tiltrække potentielle købere til et byggeprojekt ved at vise flotte 3D visualiseringer af arkitekturen. 3D visualisering er et værktøj til blandt andet at fremhæve, hvordan en bolig eller ejendom vil se ud, når den står færdigbygget. Det kan være svært at forestille sig alle de små arkitektoniske features og funktionaliteter, som en bolig eller virksomhedsdomicil besidder, på en 2D tegning. Derfor er det også nærmest forventeligt for potentielle købere af en bolig, at de bliver præsenteret for et boligprojekt ved hjælp af 3D visualiseringer.

Ram målgruppen med 3D

3D visualiseringer formidler et visuelt stærkt udtryk af et boligprojekt. Uanset om der er tale om alment boligbyggeri, der skal formidle tryghed og hjemlighed eller et skarptskåret virksomhedsdomicil, der skal signalere innovation og indflydelse. 3D visualiseringer er med til at skabe stemninger og vække følelser hos målgruppen, som kan være afgørende for ethvert boligprojektsalg. Det stiller krav til udviklere, arkitekter og ejendomsmæglere, for de skal kunne levere vellignende, fængende og – ikke mindst – sælgende 3D visualiseringer.

Effektive 3D præsentationer

Flow Studio leverer high-end fotorealistiske 3D visualiseringer til ejendomsudviklerbranchen. På baggrund af kundens ønsker til hvilken effekt, 3D visualiseringen skal have hos modtageren, skaber Flow Studio en 3D præsentation, der fx fremhæver arkitekturen, landskabet eller projektets samlede udtryk. Kunden er med hele vejen for at sikre, at alle tekniske detaljer bliver efterprøvet. Alle kunder får tilknyttet en projektleder, som er bindeled til Flow Studios designere. Projektlederen sikrer, at kundens tidsramme, krav og ønsker til projektet bliver overholdt, samt at processen med løbende sparring på deisgnet kulminerer i en skabelse af de helt rigtige 3D-visualiseringer.

Vil du gerne sætte skub i salget af boligprojekter, så lad Flow Studio blive din samarbejdspartner til at skabe et visuelt fængende markedsføringsmateriale med 3D visualiseringer.