DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

De fleste kender til en pestanalyse. Men hvad er det nu lige forskellen er på pestanalysen og pestel modellen? Og hvornår giver det mening, at man bruger pestel modellen frem for den mere kendte Pestanalyse? Hvis du ikke allerede kender svarende på de spørgsmål, så bør du læse med her. Specielt hvis du ønsker, at drive virksomhed på et nyt marked.

Pestel modellen vs Pestanalyse

Den største forskel på pestel modellen og pestanalysen er de sidste to bogstaver i Pestel. Altså E og L. Det er nemlig det eneste, der er forskellen på de to analysemodeller. Så skal du lave en pestel analyse, så starter du blot med at lave din pestanalyse. Når den er lavet, skal du tilføje de miljømæssige faktorer der kan spille ind og de lovmæssige faktorer der kan spille ind.

Hvornår bruger man Pestel modellen?

Lige så snart du ønsker, at drive virksomhed uden for dit eget lands grænser, giver det mening at kigge på pestel modellen frem for Pestanalysen. Medmindre du i forvejen har et virkelig godt kendskab, til både de miljømæssige og lovmæssige krav der kan være for, at drive virksomhed på det nye marked. Kender du dem ikke godt, vil en analyse af dem være en rigtig god ide, inden du trænger ind på et nyt marked. Som du kan læse er Pestel modellen god og nyttig når du skal ind på et nyt marked i et fremmed land.

Hvad der dog er ens for alle markeder er, at du skal kunne findes på google. Derfor er SEO København yderst vigtig når du skal drive virksomhed. Hvad end det er i Danmark eller i udlandet. Har du ikke selv forstand på det så bør du få hjælp af nogen der har.