DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange danske butikker, der bliver plaget af indbrud efter lukketid. Så snart der er værdier involveret og eventuelle indbrudstyve kan score en gevinst, er der desværre risiko for at man får ubudne gæster. Det er naturligvis til stor gene for en virksomhed at have indbrud. For det første får man stjålet nogle ting, hvilket betyder at man skal have fat i sin forsikring, for det andet får man ofte smadret vindue eller dør. Endelig er der også den tid der går med det, og der kan gå flere dage med at få styr på alle tingene efterfølgende.

Langt de fleste butikker har naturligvis en eller anden form for alarmsystem, og mange har da også tilknyttet vagtselskaber og lignende, der i så vid udstrækning som muligt skal afhjælpe problemerne. Det er naturligvis både langt billigere og mere bekvemt at forebygge at der sker indbrud, men det kan være meget vanskeligt – ellers ville alle naturligvis gøre det.

Her er en række af de ting du kan gøre for at sikre at din butik, eller dit kontor for den sags skyd ikke bliver ramt af indbrud.

For det første skal du investere i et alarmsystem, så tyvene ved at de ikke bare kan arbejde i fred. Der er dog dog problem med tyverialarmer, at selvom de alarmerer politik eller vagtselskab, så går der noget tid før disse ankommer, og i denne tid kan man miste værdi for mange tusinde eller millioner af kroner – alt efter hvad man nu sælger.

En ekstrem effektiv metode at få tyve ud med det samme, er ved at have installeret en tågegenerator, der på ganske få sekunder kan fylde en hel butik med tåge og gøre det ekstremt vanskeligt for ikke at sige umuligt for tyvene at gennemføre deres plan. Den forebygger måske ikke indbruddet, men du kan være helt sikker på, at de samme i hvert fald ikke vender tilbage en anden gang.