DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mere eller mindre siden shopping fænomenet Black Friday kom til Danmark for en række år tilbage, har der været rekorder. Hvert år er black friday blevet større end det tidligere år. Selvom man godt kunne fristes til at tro, var at toppen var ved at være nået. Alligevel tyder det på, at det ikke er tilfældet, og at 2018 nok en gang bliver et rekordår.

Det er naturligvis spekulationer, da det er baseret på forventninger. Ikke desto mindre svarer 78% af alle butikker i en undersøgelse lavet af Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH), at de forventer at tjene mere på fænomenet i år end tidligere. Ikke overraskende, så falder salget ofte en smule op til Black Friday. Der er mange der ved, at der er gode tilbud lige om hjørnet og derfor venter med at købe.

Butikkerne forventer en samlet stigning

Men selv på trods af dette fald, så forventer langt de fleste butikker altså alligevel, at de samlet set kommer til at tjene mere i år end tidligere. Der er faktisk meget der tyder på, at faldet ikke er så stort i år, som det tidligere har været.

Hvilke brancher tjener mest

I starten var det meget elektronikbranchen, der hoppede med på bølgen med vilde black friday tilbud, den tid er dog forlængst forbi. Mere eller mindre alle typer af webshops såvel som fysiske butikker, var hurtige til at se mulighederne. Der findes derfor mere eller mindre ikke nogen, der ikke afholder black friday på den ene eller anden måde. Alt fra garn og hoppebolde til rejser og kummefrysere kommer til salg med store besparelser.

Det skal du holde øje med

Der er mange muligheder for at gøre rigtig gode handler til black friday. Der er dog i den grad også rig mulighed for at blive snydt en smule. Der er nemlig et hav af butikker der lokker med besparelser på 70-80%, men hvor besparelsen i realiteten nærmere er det halve. Fiktive førpriser er populære, og hvis man vil være sikker på at tilbuddene er så gode som de virker, så hold øje med priserne i tiden op til.