DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Lær noget nyt til et spændende foredrag

Der findes spændende foredrag om alle mulige forskellige emner. Det kan være om alt fra foredrag om kroppen, sygdomme og handicap til foredrag om børn, arbejdsglæde og konflikthåndtering. Foredrag er generelt mere underholdende og knap så faktabaserede. Foredrag er generelt mere baseret på erfaring – og de folk, der holder foredrag, taler om noget, som de har en helt unik indsigt i. Der er derfor meget at lære, når man tager til et foredrag om et bestemt emne.

Der kan være mange ting, som man har svært ved at håndtere i sit arbejdsliv. Det kan for eksempel være at man har svært ved at håndtere sin lederrolle eller man har svært ved at håndtere konflikter. Der er her blandt andet tale om problemstillinger, hvor der ikke findes ét enkelt rigtigt svar, men hvor det i høj grad er erfaring, der kan hjælpe med at klarlægge, hvordan man skal håndtere dem. Der findes foredragsholdere, som har førstehåndserfaring med lige netop disse problemstillinger, som uden tvivl kan give et godt indblik i situationen og komme med nogle guldkorn til, hvordan man håndterer den. Det kan for eksempel være en tidligere leder, som øser ud af sine erfaringer med netop dette – eller så kan det være en psykolog med speciale i konflikthåndtering, der kan give et godt indblik i, hvordan man bliver god til netop dette.

Der kan også opstå nogle problemstillinger i privatlivet, som kan være svære at håndtere på enmandshånd uden erfaring. Det kan for eksempel være at man har fået at vide at ens barn har Parkinson eller man har svært ved at nå igennem til sit barn. Også her er der tale om problemstillinger, som har mange forskellige løsningsforslag. Men hvis man for eksempel gerne vil vide mere om Parkinson, så er det jo oplagt at høre et foredrag fra én, der selv har Parkinson, som kan give et godt indblik i dagligdagen med sygdommen – og hvis man gerne vil blive klogere på at kommunikere med sit barn, så giver det jo god mening at høre et foredrag fra én, der har masser af erfaring med børn og unge, som for eksempel Lars Godbersen, der bl.a. er træner for Flying Superkids.