DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Glade medarbejder der trives godt og som ikke bliver syge med stress er noget vi alle sammen godt kunne tænke os. Derfor har vi også valgt at bringe dette indlæg for at lægge vægt på det. Det er vigtigt at man ikke udsætter sin medarbejdere for så meget arbejde at de ender med at få stress og må sygemeldes. Det er ikke godt for hverken medarbejde, dens familie eller din virksomhed. Derfor skal det være en balancegang hvor alle kan se fordelene ved det. Du kunne f.eks. bruge nogle af disse tricks til at mindske stress hos dine medarbejdere

Skab et åbent miljø

Hvis du får skabt et miljø hvor dine medarbejdere føler at de kan komme til dig med alt, så vil du også nemmere kunne få en fornemmelse af hvornår det bliver for meget for så vil de sige til og dermed kan du nemmere flytte nogle opgaver fra dem over på nogle andre eller vælge at ansætte flere folk.

Få en kontorhund

Hvis du alligevel går med tanker om at få en hund eller du faktisk allerede har en hund, så kan du overveje om du skal til at tage den med på arbejde så i har en kontorhund. Det skal selvfølgelig være noget du skal cleare med dine medarbejdere for der er nogle der kan være bange for hunde og der er nogle der kan være allergiske over for dem. Dermed vil det blot gøre at de arbejder mindre. Dog er det også vist at hunde på kontoret kan være med til at reducere stress og det er en fin måde at folk lige kan tage en 5 minutters pause med hunden for at afstresse. Dog skal du stadig huske at fælge gældende lovgivning om hunde hvad angår både forsikring og det med at du skal have et hundetegn på hunden.