DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Efter en lang ørkenvandring gennem finanskrisen, ser det nu ud til, at den danske byggebranche igen har fået gang i hjulene. Finanskrisen, som strak sig fra 2008 til nu, og som stadig påvirker finansmarkeder, bankers likviditet og de offentlige finanser, er ved at lette, og det giver investeringslyst hos både virksomheder og borgere i danmark.

Rundt i landet skyder store bygggerier op, og nye huse og hjem til danskere bliver etableret. Antallet af typehuse er støt stigende, men også store boligbyggerier er i gang.

Rigmand tror på byggeriet

Troen på fremgangen i byggeriet er stor. Faktisk så stor, at der investeres store summer i, at få bare en lille bid ar det samlede byggemarked. Således har erhvervsmanden Pierre Legarth investeret massivt i Lasse Larsens byggefirma A/S, som tidligere har beskæftiget sig med etablering af nye boliger. Således har man tidligere solgt byggeri af huse, og det forventes af antallet af solgte huse skal løftes fra 130 til nær ved 300 stk årligt. Dette skal ske i perioden 2017 og frem til 2020.

Erhvervelsen af firmaet sker netop, fordi Pierre Legarth tror på markedet.

– Det er min klare opfattelse, at byggebranchen i Danmark står foran en periode med enorm fremgang, og det er netop denne vækstgenerator, som vi skal udnytte i Lasse Larsen Villabyg A/S. Ejendomsbranchen er inde i en rivende udvikling, og vækstmulighederne er store, såfremt man evner at styre kvalitet og vækst, siger han til licitationen.dk.

 

Ikke på niveau med tidligere

Selvom det går godt for boligbyggerne, så er vi langt fra niveauet i 2005, hvor der i følge dansk byggeri blev påbegyndt 36.000 nye boligprojekter. Man estimerer fra Dansk Byggeris side, at der i 2017 vil blive påbegyndt 22.000 boligprojekter, og således er man over det årligt gennemsnitlige antal siden 2000. Det tegner med andre ord rigtig godt for dansk byggeri, da flere investeringer og nye projekter indikerer, at vi er på vej mod et nyt højt niveau.