DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

IA Sprog har fået en ny funktionel og brugervenlighjemmeside, der skaber overblik og er let at navigere på.

Den danske sprogskole, IA Sprog, har fået en ny hjemmeside. Hele hjemmesiden er blevet gentænkt, og det betyder, at den nye løsning nu er blevet endnu mere brugervenlig, end det har været tilfældet før i tiden.

IA Sprog blev stiftet i 1970’erne, da de første tyrkiske immigranter begyndte at komme til Danmark. Dengang blev de kaldet for gæstearbejdere, og de var her for at tjene penge. Det medvirkede, at de skulle arbejde i mange timer, men hverken havde tid eller råd til at gå på sprogskole.

Der var altså et behov for en måde, hvorpå immigranterne kunne lære dansk. Uden at det skal gå ud over arbejdet. Og på den baggrund blev IA Sprog stiftet. Som en aftenskole, hvor der var mulighed for at lære det danske sprog, således man, som indvandrer, havde de bedste forudsætninger for at blive en integreret del af det danske samfund.

Brugervenligheden er skruet op på max

En hjemmeside for en sprogskole, hvis kursister er personer, der ikke mestrer det danske sprog, skal være brugervenlig. Det er vigtigt, at navigationen fungerer intuitivt, således det ikke er vigtigt at gå i dybden med de forskellige tekster, men i stedet kan finde hen, hvor man skal, ved at kaste et blik på siden.

Det formår den nye hjemmesideløsning. Og det er godt. Faktisk fungerer siden rigtig godt, og det er tydeligt, hvilke elementer, der hænger sammen, og hvilke elementer, der ikke hænger sammen. Noget, der er vigtigt, hvis du gerne vil skabe en hjemmeside, der er let at finde rundt på — også for folk, der ikke taler det danske sprog fuldkomment.

Med andre ord; vil du gerne lære dansk, så klik dig ind på hjemmesiden.