DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Sommeren er på vej, og med det vejr DMI dagligt præsenterer, er det gyldne dage for de danske rejsebureauer. Særligt et rejsebureau har vind i sejlene, for på Fyn har Skov Rejser fundet en opskrift, som danskerne er vilde med.

Mange danskere forlader hvert år den danske sommer for at finde mere favorable forhold sydpå. Det sker typisk for at få mere varme, mere sol, flere drinks og federe hoteller. Samtidig så længes danskerne efter at møde fremmede kulture og lære mere om omverdenen. Og rejsen kan gå mange steder til, men også foregå fra mange steder.

Indtil for få år siden var rejser fra Tyskland ikke noget, som danskerne gjorde brug af, men nu har to danske iværksættere fundet opskriften, som gør danskerne sultne efter billige rejser fra Hamborg.

Hos Skov Rejser i Odense har man skabt det perfekte rejsebureau for danskere på Fyn og i Jylland. Skov Rejser fokuserer nemlige udelukkende på rejser fra Hamborg Lufthavn, som ofte kan tilbydes billigere og med flere afgange til flere destinationer.

Egentlig er Skov Rejser ikke et klassisk rejsebureau i den egentlige forstand. De er derimod en markedsføringsvirksomhed, som sørger for, at de danske rejselystne forbrugere har mulighed for at købe billigere og bedre tyske rejser. Og det sker så for et mindre beløb, som går til Skov Rejser. Det er sjældent set, men her er tale om en faktisk win-win for alle parter. Danskerne får de billigere rejser, den tyske effektivitet og ofte bedre destinationer, mens omsætningen for rejserne ender hos et dansk selskab, som leverer god service til glade danskere.

Et umage par danner succes

Med en pæn vækst siden starten i 2011 er kernen i virksomheden bevaret. For bag successen står Henrik Skov og Carsten Aaby, som mødte hinanden på forunderlig vis. De to har lavet en mindre præsentationsvideo heraf, som virkelig får fortalt historien om succesen ganske godt.