DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Alle forretninger er unikke. Derfor ville det måske også være en smule omsonst, hvis man troede, at de samme løsninger ville fungere lige godt hvert enkelt sted.

Ikke bare de fysiske bygninger tager sig forskelligt ud, men medarbejdernes vaner, rutiner og oplæring gør samtidig, at de enkelte virksomheder oplever forskellige produktionsmønstre set i forhold til hinanden.

En produktionsvirksomhed har derfor behov for en unik løsning, der giver de rette haller til industri, produktion m.m. Faktisk vil den bedste løsning være som præcis virksomheden selv: unik.

Tænk over dette, når dine områder skal bygges

Som en moderne virksomhed, er der mange ansatte, samarbejdspartnere etc. der hver dag skal til og fra områderne – både de udvendige og de indvendige.

Udvendigt betyder det, at du skal have de rette adgangspunkter, som f.eks. porte med fjernkontrol eller scanning, så du ikke har behov for at bruge ressourcer på mandskab til den type opgaver. Samtidig skal et afgangspunkt være sikkert, da det også skal beskytte, når der ikke er ansatte på området og tyveknægte gør sig overvejelser om at bryde ind.

Indvendigt skal din virksomhed eller industrihal også være optimeret. Tænk på overgangen mellem de enkelte rum. Er der f.eks. en produktionsafdeling, som ligger tæt op ad kontormiljøet? I så fald vil det være praktisk, hvis der er taget forbehold for at skærme af mellem miljøerne, så det mere larmende produktionsområde ikke bliver en gene for de kontoransatte, der skal arbejde mere i ro, hvor de kan koncentrere sig.

Derudover er der hele den fysiske størrelse, som skal tilpasses. Det kan kræve skarpe hoveder at tegne og udregne behov dertil. Er der ikke interne kompetence til den slags, er det en god idé at alliere sig med en tegnestue, der har erfaring i det felt. Det vil give det rette resultat første gang – uden behov for økonomisk tunge og tidskrævende ombygninger.

Bemærk desuden, at din leverandør bør have stor erfaring og knowhow. Det vil ikke bare betyde, at en hal eller bygning er oppe og stå hurtigere, men også at der er anvendt de rette materialer ift. isolering, vedligeholdelse osv.