DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Vi bruger rigtig mange timer på jobbet. En beskæftigelse der fylder rigtig meget i vores hverdag og i livet generelt. Det er hårdt at gå på arbejde – synes de fleste af os nok. At slappe af og tage det med ro, er en fristende måde at bruge sin fritid. Omvendt så ønsker mange af os at holde en sund livsstil. Den sunde livsstil gennem kost og motion. Tankerne bliver for mange af os aldrig til handling med hensyn til motion og kost – bare tænk på de utallige nytårsfortsæt, der er blevet afsluttet allerede i februar. Du kan med garanti komme i tanker om dine egne forsøg. Der er heldigvis muligheder til os, der ønsker en mere sund og aktiv livsstil. Få inspiration og ideer lige her.

Frugt og grønt til hele kontoret

Valget står ofte mellem den hjemmesmurte madpakke og mad fra kantinen. Begge løsninger kan indeholde de sunde råvarer og ingredienser, som vi ønsker til vores sunde livsstil. At smøre madpakke hver morgen, kan hurtigt blive krævende. Især os med børn kender til problemet med hektiske morgentimer i hjemmet. Kantinen på jobbet serverer måske ikke alle dage den mængde frugt og grønt, som vi ønsker.

Et tredje alternativ melder sig banen. Vi kan få leveret kasser med frugt sammen med vores kollegaer på kontoret. Nye tilbud på markedet gør det muligt at få bragt sunde madvarer ud til hele arbejdsdagen. En chance for at vi i sammenspil med kollegaerne kan spise mere frugt og grønt i dagligdagen. Muligheden for at oprette en frugtordning findes til os. Her er mulighed for at sammensætte og vælge de produkter, som vi har behov for. Levering af frugt til den pris, som vi ønsker. Simpelt og ligetil.

Fysisk aktivitet og uddannelse

God kost og råvarer er kun én af søjlerne for at holde sund livsstil. Fysisk aktivitet er den anden bærende søjle. At være aktiv kan udfolde sig på mange forskellige måder. Vi er mange, der enten går til holdsport eller fitness i vores fritid. Er du mere ambitiøs? Mulighederne for at være meget aktiv kan kombineres med andre givende kvaliteter. Det handler om at holde øje med markedets tilbud. Det er f.eks. muligt at kombinere sin trang til fysisk aktivitet med en personlig træner uddannelse. På den måde kan vi, som er særligt ambitiøse få mere ud af træningen. At få mulighed for at gøre træning til et job på et senere tidspunkt – det er mange fordele på én gang. En chance for at opnå viden inden for f.eks. styrketræning, som vi kan trække på hele livet igennem.

Den sunde livsstil er ikke langt væk. Vi er selv herre over vores fritid. Det er med andre ord os selv, der skal fremskynde processen med den sunde livsstil. Mulighederne findes på markedet til os som forbrugere – vi må selv række ud.