DEL
Derfor er en firmajulefrokost en god investering

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En firmajulefrokost kan være en bekostelig affære, og der er hvert år historier om utroskab og drama til julefrokosten. Men det er ikke kun skidt at invitere medarbejderne til julegilde – det er nemlig her, samarbejdet styrkes og godt arbejdsmiljø styrkes. Læs her, hvorfor du bestemt ikke skal nedprioritere årets firmajulefrokost.

Socialt sammenhold giver gode medarbejdere

Det er en velkendt sandhed, at vi danskere er bedst til at tale sammen efter en øl eller to. Der er noget i vores nordiske sjæl, der helst vil holde sig for sig selv. Men når snapsene kommer på bordet, gør de gode historier altså også.

En god firmajulefrokost skaber socialt sammenhold på arbejdspladsen, og det kan oversættes direkte til glade og gode medarbejdere. Der er nemlig helt essentielt, at vi har det godt med de mennesker, vi skal arbejde sammen med hver dag. Samtidig viser undersøgelser, at et godt arbejdsmiljø gør medarbejderne mere produktive. Så arrangér et brag af en fest og se dine medarbejdere blomstre.

Nye bekendtskaber

Rigtig mange gnidninger i virksomheder skyldes, at medarbejderne simpelthen ikke kender hinanden. Det klassiske eksempel er, at salg og produktion sidder hver for sig og brokker sig over, at den anden afdeling er uduelig. Typisk er det noget med, at produktionen er for sløv og salg slet ikke tager hensyn til produktionen. Men ofte bygger disse misforståelser på, at medarbejderne helt enkelt bare ikke taler sammen. Ved at facilitere nye venskaber og lade medarbejderne møde hinanden i festligt lag øger du chancen for, at de arbejder godt sammen i hverdagen. Dét kan en god firmajulefrokost hjælpe på.