DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Står du og mangler møbler til kontoret? Kontormøbler har stor betydning for arbejdsmiljøet – og det er derfor vigtigt at investere i kontormøbler af høj kvalitet. Vi har her samlet nogle gode grunde til at prioriterer kvalitetsmøbler til kontoret.

Ubehagelige kontormøbler giver en ubehagelig arbejdsdag

Hvis du har en almindelig arbejdsuge på et kontor, så sidder du formentlig ned foran dit skrivebord i op til 8 timer hver dag. Det er lang tid at sidde i en ubehagelig stol og ved et dårligt skrivebord – og det vil uden tvivl have konsekvenser for din arbejdsdag. Motivationen daler nemlig, når man dag efter dag ved, at man endnu engang skal ind på kontoret og sidde i en ubehagelig stol og arbejde ved et dårligt skrivebord. Dårlige kontormøbler kan således sagtens reducere din produktivitet – og medarbejderne når mindre i løbet af en dag, kan det betyde overarbejde og det kan i værste fald føre til stress, hvis man konstant kommer mere og mere bagud. Det problem kan behagelige kontormøbler af høj kvalitet dog forhindre.

Dårlige kontormøbler kan føre til skader

Computerarbejde gør at man generelt sidder meget i samme stilling og udfører de samme bevægelser dag ud og dag ind – og hvis man gør det og samtidig sidder på dårlige kontormøbler, kan det føre til skader på kroppen på både kort og langt sigt. Det kan bl.a. være problemer med nakken, ryggen, arme og hænder. Kontormøbler af højeste kvalitet kan bidrage til, at du opretholder varierende og samtidig fornuftige arbejdsstillinger, så du ikke ender med at få skader på kroppen.

Det er således en god idé at investere i kontormøbler af høj kvalitet – specielt hvis du gerne vil have at dine medarbejdere er produktive og ikke ender med at sygemelde sig på grund af bl.a. problemer med ryggen. Det kan altså koste dyrt, hvis du køber nogle billige kontormøbler, som ikke tilbyder den nødvendige komfort til en 37 timers arbejdsuge.