DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Markedsføring kommer i mange forskellige former, og det er meget forskelligt hvilke typer der virker, alt efter hvilket marked man befinder sig i. Fælles for de fleste typer for markedsføring er, at de ikke er så langtidsholdbare. De fleste former er her og nu i form af annoncer, reklamere, bannere og lignende. Der findes naturligvis også nogle former, der er lidt mere langtidsholdbare. En af de ting kan være at skrive en bog, enten en e-bog eller en helt klassisk fysisk bog, som dine potentielle kunder, kan sidde og læse i.

Selvfølgelig kan du skrive en bog

Der er mange, der med det samme gå i forsvarsposition og sige, at de ikke kan skrive en bog, men det er noget pjat. Hvis du går op i din forretning og det du laver, så har du noget på hjertet, og hvis du har noget på hjertet så kan du skrive en bog. Det kan godt være at du ikke kan skrive en roman, der sælges i 100.000 eksemplarer, men mindre kan altså også gøre det.

Hvis du ikke lige er en mester i at skrive selv, findes der også mange mulige løsninger til det og tekstforfattere er tilbyder at skrive sammen med dig, eller rette det igennem med korrekte og formuleringer. Det vigtigste er at skrive om noget man ved meget om, og som man brænder for, for dette kan mærkes af læseren.

Hvad koster det at udgive en bog?

Der findes mange måder at udgive en bog på. Man kan naturligvis vælge at skrive den og få den trykt et tilfældigt trykkeri og selv stå for det hele. Lige fra at sælge den på en webshop til at sælge den osv. Du kan også vælge at udgive den på Saxo, hvor de kan stå for det hele. Du kan læse mere om at udgive på Saxo her. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Du giver afkald på noget af fortjenesten ved at vælge sidstnævnte model, til gengæld sparer det dig for meget tid og besvær.