DEL
Se muligheder for videreuddannelse her

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er måske efterhånden et par år siden, at du blev færdig med studierne, og du nyder højest sandsynligt at være færdiguddannet og have fået det job, du ønskede dig. Her er et par gode råd om, hvorfor det er vigtigt at vedligeholde sin viden og samtidig erhverve sig ny.

En investering i dig selv

Vi udskifter vores telefoner, så snart der kommer en nyere, videreudviklet og forbedret telefon på markedet, der er opdateret på baggrund af nyeste viden. Det kan give god mening at betragte sit arbejde og sine evner på samme måde. Som nyuddannet er du udrustet med gode, teoretiske færdigheder og skal igennem et job erhverve dig den praktiske erfaring. Uddannelses- og forskningsområdet udvikler sig konstant, og efter nogle år i drømmejobbet, er der sket mange ændringer, og meget af det teoretiske håndværk kan være gået i glemmebogen.

Videreuddannelse er vigtigt for dig, hvis du løbende ønsker at gøre dig attraktiv for arbejdsmarkedet og kvalificere dig yderligere. Det kan betyde, at du er en spændende kandidat til nye stillinger, fordi du udover den praktiske erfaring også holder dig opdateret på nyeste viden og værktøjer. Det handler ikke kun om at gøre sig attraktiv for arbejdsmarkedet. Det handler i lige så høj grad om at udvikle sig som menneske. De fleste kender til den følelse, at hverdagen kan føles triviel og en anelse kedelig. Med en videreuddannelse eller et kursus sikrer du dig, at du hele tiden får mulighed for at udvide dit arbejdsområde, som både er attraktivt for dig selv og arbejdsmarkedet.

Mange forskellige muligheder

Mulighederne er mange, og det handler for dig om at sætte dig ind i, hvilken videreuddannelse der vil åbne op for de muligheder, som du ønsker. Det kan være, at du er interesseret i en viderebygning af din tidligere uddannelse, men det kan også være, at du er interesseret i et separat kursus, som måske afviger fra den gængse jobprofil. Se muligheder for videreuddannelse her