DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange mennesker har mistet deres job under coronakrisen. Derfor er der også mange mennesker, som er arbejdsløse. Når man er arbejdsløs, kan det være svært at finde på noget at lave. Livet kan føles uoverskueligt, og det kan være svært at finde motivationen til at gøre noget.

Men det er rigtigt vigtigt, at man som arbejdsløs, finder på noget at lave. Eller kan man sygne helt hen, og i værste tilfælde blive deprimeret.

Få styr på haven

Når du er arbejdsløs, skal du selvfølgelig prøve at finde et job. Det er den vigtigste opgave. Men når du har skrevet en masse ansøgninger, er det også vigtigt, at du kommer ud, og får rørt dig. Det kan du gøre i haven

I haven kan du gøre mange ting. Du kan luge bedene eller planter krydderurter. Når du går derhjemme alligevel, kan det være en anledning til at gå i gang med et større projekt. Et større projekt, kan eksempelvis være at fælde et stort træ.

Mange mennesker har store træer i haven, som de ikke har overskud til at skaffe sig af med. Du kan skaffe dig af med dit træ lettere, når du går derhjemme alligevel. Hvis dit træ er meget højt, er det en god ide at få hjælpe af nogle professionelle. De kan sørge for, at der ikke er nogen, der får træet i hovedet.

Det kan du gøre med træet

Når træet er fældet, skal du finde ud af hvad der skal ske med det. Du kan kløve det og bruge det som brænde. Hvis der står en grim stub, kan du bruge en stubfræser til at fjerne den. En stubfræser fjerner hele din stub, og så ser din have bare lidt pænere ud.

Inden du fælder dit træ, skal du huske at tjekke, om der bor nogle dyr i træet.