DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vil du også gerne have mere bevægelse ind i din hverdag, så er en cykel et rigtig godt sted af starte. Du kan tit erstatte dine bilture med en cykeltur. F.eks. når du skal ind til byen og handle ind, er det ikke altid nødvendigt at tage bilen. Dog er der nogle forskellige ting, du skal overveje før du køber en cykel.

Hvor mange gear har du brug for?

Der er forskel på hvor mange gear en cykel har. Inden du vælger din cykel, skal du beslutte dig for, hvor mange gear du har brug for. Det afhænger meget af, hvad du skal bruge din cykel til. Hvor langt skal du cykle? Og i hvilket terræn skal du cykle? Hvis du bare skal bruge din cykel til almindeligt brug såsom at cykle ned til købmanden, er det ikke nødvendigt med særlig mange gear.

Ny eller brugt?

Inden du går ud og investerer i en helt ny cykel, kan du også lige overveje, om cyklen nødvendigvis behøver at være helt ny. Hvis ikke du har det helt vilde forbrug, kan du sagtens købe en brugt cykel, som du vil få lige så stor glæde af. Du vil til gengæld spare nogle penge.

Elcykel

Er du faktisk slet ikke til almindelige cykler, og foretrækker at få en hjælpende hånd, når du er ude og cykle? Så skal du have fat i en elcykel. Med en elcykel får du stadig bevæget dig, men det vil være lettere og hurtigere at cykle. Det er også en god idé, hvis du har planer om at skulle ud på nogle længere stræk. Du kan nemt komme frem og tilbage, men uden at blive totalt forpustet.

Husk desuden en cykelhjelm, når du cykler. Læs guiden til cykelhjelme her. Vil du vide mere om elcykler, så læs her. Elcykelinfo.dk/sco.