DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dette kigger lastbilchauffører efter, når de skal finde et truckcenter

Er du ny inden for transportbranchen? Så kan det være svært at vide, hvad man skal kigge efter, hvis man mangler et truckcenter. Men hvis du læser med her, så kan du se, hvad andre lastbilchauffører kigger efter.

Erfaring

Der er intet, der gør nogen bedre til noget, end ren erfaring. Kig efter et truckcenter, der har nogle erfarne mekanikere på værkstedet!

Det er selvfølgelig ikke altid det, der er afgørende, men erfaring kan aldrig være dårligt, såfremt det ikke er på bekostning af, at værkstedet holder sig tilbage for at følge med i nye og bedre teknologier.

Nogle der er autoriseret inde for dit mærke

Der er mange mærker inden for lastbiler, som kræver særbehandling. Hvis du fx kører rundt i en MAN lastbil, er det vigtigt, at du finder et værksted, der er autoriseret i MAN lastbiler. Det er vigtigt, blandt andet fordi en mærkevare kræver, at der bruges originale reservedele, for at fartøjet ikke falder i værdi.

Servicevogn

Noget der er særligt vigtigt i transportbranchen, er bevægelse. Det giver derfor sig selv, at det er vigtigt at komme hurtigt i gang igen, hvis du er gået i stå. Kig derfor efter et truckcenter med servicevogn, så du altid er sikker på at have hjælp til at få hjulene til at køre rundt igen.

Nogen der kan montere en OBU

En OBU er en elektronik, der fastsættes i forruden af lastbilen, som sørger for, at man nemt kan komme over grænserne i forbindelse med arbejdet som lastbilchauffør.

Det er ikke et krav, at apparatet skal monteres hos et truckcenter, men der er mange krav at overholde i monteringen, hvorfor mangler vælger at få en professionel til at hjælpe.

OBU’en tillader, at lastbilchaufføren ikke behøver at stige ud og bilen og samtale, for hver gang han skal krydse en landgrænse. OBU’en laver en automatisk betaling ved landegrænserne, så følelsen af mobilitet er stor.

Det er ikke alle lande, hvor man kan færdes grænsefrit, men flere og flere lande bliver tilføjet på OBU’en, så mobiliteten forøges gradvist. Husk dog at vælge et truckcenter, der monterer den nyeste OBU.