DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du arbejder i en branche hvor du eller dine medarbejdere skal have en firmabil, så vil du selvfølgelig gerne have noget der er i orden således at de mange timer der nok højst sandsynligt vil blive brugt i bilen, enten kan bruges på noget brugbart som f.eks. at tale i telefon og at man er sikker på at komforten er i orden så man ikke får det dårligt af at køre rundt.

En måde man kan øge komforten i ens bil på, er selvfølgelig ved at vælge en dyrere model. Men det handler jo også om afbalancering da det selvfølgelig heller ikke skal koste virksomheden for meget. Hvis man vælger en mellemklassebil, vil man stadig kunne få meget komfort for penge. Der vil man muligvis miste noget ekstraudstyr, men det er alligevel noget der koster mange penge for forhandlerene at sætte i

Det er nemlig meget billigere at gøre selv og det har du rig mulighed for. Hvis du vælger at købe dit ekstraudstyr ved siden af, hos et sted som f.eks. CarVision, så kan du få meget ekstraudstyr til en langt billigere pris og her har du endda mulighed for selv at vælge hvad det præcist er for en model og hvilke egenskaber du vil have i dit udstyr.

Andre måder du kan spare penge på, er ved f.eks. at købe en bil du ved kan holde i mange år. På den måde vil du ikke ud og skulle skifte bil hele tiden. Er likviditeten presset, så kan det være at i, i stedet skal prøve at kigge ind i om det bedre kan betale sig for jer at lease firmabiler frem for at købe.