DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Rigtig mange virksomheder går med en eller anden drøm om at udvide forretningen til også at kunne sælge til udlandet. Det dansk marked er som bekendt ikke verdens største og derfor hvis man vil øge sin omsætninger yderligere kan det være nødvendigt at begynde at inkludere flere land i sin strategi i hvem man skal sælge til.

Derfor har vi samlet denne korte guide til nogle ting man skal huske eller i hvert fald overveje hvis man netop nu sidder med tanker om at skulle udvide sin forretning til udlandet.

Nytænk din marketing

Den markedsføring du har brugt indtil nu i Danmark, vil ikke nødvendigvis virke i udlandet også. Alle befolkninger er forskellige og derfor skal du også ramme dem gennem forskellige markedsføringsplaner. Det kan endda være at du skal til at bruge helt andre kanaler at markedsføre dig på end du er vant til. Der er meget forskel på folk, så derfor er det vigtigt at du laver en grundig research så du ikke går blindt ind på et nyt marked uden en plan.

Få dine dokumenter oversat

Det her gælder alt hvad der har med din forretning at gøre. Det er super vigtigt at få oversat ting som din hjemme, din support og meget andet. Men noget mange glemmer er at hvis man skal registreres i et andet land kan det være en god idé at få oversat mange af sine officielle dokumenterer fra myndighederne. Derfor kan det være en rigtig god idé at få lavet en professionel oversættelse af dokument for at de kan bruges i udlandet. Ofte kan du ikke selv stå for denne del da oversættelsen skal være helt perfekt.

Vi håber meget du har kunne bruge disse hurtige råd som vi har samlet til dig der overvejer at udvide din forretning til udlandet.