DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi danskere er vilde med at handle online, og vi gør det i stadig stigende grad. Hvert år bliver der sat nye rekorder for for meget vi handler på nettet, og der er ikke meget der tyder på, at i år kommer til at være en undtagelse. I første halvår af 2016 er handlen på nettet steget med imponerende 13,2%, og med en handel på mere end 35 milliarder pr halvår, svarer det altså til at handlen online er steget med mere end 3 milliarder kroner.

Som du kan læse her, så er det især rejsebranchen, der kan glæde sig over den store stigning, da godt halvdelen af de penge der bruges online, bliver brugt på rejser og diverse ophold. Det vil sige, at vi danskere har brugt godt 20 milliarder kroner på at købe rejser til Mallorca, Kreta, USA osv i årets første 6 måneder.

Flere ting handles online

Det er dog ikke kun rejsebranchen, der har god grund til at være glade for at vi har taget handlen på nettet til os, og er trygge ved at give vores kortoplysninger væk og købe ting vi ikke lige står med i hånden.

Generelt stoler vi i højere og højere grad på den store online handel, og der er flere ting, som tidligere var utænkeligt, at vi ville købe online, som nu bliver lagt i den virtuelle varekurv, købt og betalt og efter et par dage leveret.

Only4Kids er en dansk forhandler af legetøj og meget andet til børn, og her kan de godt mærke, at der er sket en stor ændring i hvordan vi handler på nettet og hvilke ting vi køber, når vi shopper på nettet.

Tidligere var det meget de mindre ting, som mere eller mindre lige kunne sniges i en postkasse, der var blandt de mest solgte. Selvom det også stadig hitter, så er de store ting, også blandt de ting der bliver solgt mange af. Vores jungle gym der er et stort legecenter med gynger og rutsjebaner er vi begyndt at sælge mange af online – det gjorde vi ikke så meget tidligere. 

Det er et klart udtryk for, at vi er begyndt at få mere og mere ro i sjælen, når det kommer til at købe ting online.