DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er vigtigt, at din virksomhed tænker over den energi, som I bruger. Det er der mange forskellige grunde til. En af dem kunne være, at det er bedre for klimaet, hvis man udnytter energien bedre, og dermed bruge mindre energi. En anden grund kunne være, at det koster mange penge at bruge energi. Så hvis din virksomhed bruger mindre energi, sparer I også penge.

Få udskiftet døre

En af de ting som kan sparer dig og din virksomhed meget energi, er hvis du får udskiftet dine døre. Du tænker måske ikke over det til daglig, men døre er faktisk kilde til, at meget luft og varme bliver sluppet ud i det fri. Udskiftning af døre i Glostrup, Hvidovre og Valby kan du få lavet hos det lokale byggefirma.

Udskiftning af døre er især relevant for dig, som har meget gamle døre. De lukker nemlig meget varme ud, fordi de er så gamle. Hvis du ikke kan se om din dør er gammel, kan du kigge på den og overveje, om den ser slidt ud. Du kan også gå hen til den, og mærke om det trækker omkring den. Hvis det trækker, er det et tegn på, at din dør snart skal udskiftes.

Spar på varmen

Det kan være rigtigt godt for energioptimeringen at få udskiftet dørene i virksomheden, men hvis I virkelig gerne vil spare på energien og varmen, bliver I nødt til også at spare på energien generelt. Det kan i f.eks. gøre ved at slukke for radiatorerne når I lufter ud. Hvis ikke I gør det, så står radiatoren og laver varme til ingen verdens nytte.

Hvis jeres radiatorer er meget gamle, er det måske også værd at få kigget på at udskifte dem. De kan nemlig også være skyld i, at I bruger for meget energi i virksomheden.