DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kniber det med at få plads til alle dine ting i dit hjem? Det kan være lidt af en udfordring, hvis pladsen er trang – og det er en disciplin, de færreste mestrer. Heldigvis er du landet det helt rette sted, hvis du har brug for inspiration til indretningen af den lille bolig.

Skift sengen ud med en sovesofa

Kniber det med pladsen på soveværelset, så bør du skifte sengen ud med en innovation sovesofa. En sovesofa fylder mindre, men den kan foldes ud om nødvendigt, hvis du for eksempel har overnattende gæster. Den kan placeres i soveværelset, men er pladsen for trang, kan den rykkes ud i stuen.

Desuden er langt de fleste sovesofaer udstyret med opbevaringsplads nedenunder, hvor du kan opbevare sengetøj, hobbyartikler og lignende. Det er den oplagte løsning, hvis du vil udnytte pladsen optimalt i dit hjem.

Ryk dit hjemmekontor ud i stuen

Arbejder du ofte hjemmefra, men har du ikke mulighed for at etablere en kontorplads i et rum for sig? Så kan du med fordel skabe en hjemmearbejdsplads i hjørnet af din stue. Det eneste det kræver, det er et lille skrivebord, en komfortabel kontorstol, en lampe og et kontorstoleunderlag, der har til formål at beskytte dit gulv fra ridser.

Ryd ud i dine ting

Hvornår har du sidst gennemgået din bolig fra top til tå? Det er længe siden, ikke sandt? Vil du skabe mere plads i dit hjem, bør du derfor starte med at gennemgå og rydde ud i alle dine ting. Ofte gemmer vores skuffer og skabe på mange ting, som vi slet ikke bruger længere.

Du kan med fordel sortere tingene alt efter om det skal smides ud, doneres eller sælges. Der er ingen grund til at smide alting ud, hvis der er en anden, der kan bruge det.