DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

For få år tilbage var det en stor bekymring for den danske befolkning, at så mange børn begyndte at bruge mere og mere tid på at kigge ind i skærmen, i stedet for at være udenfor og lege med vennerne. De sagde at det var spild af tid, at bruge så lang tid på noget der aldrig ville blive en succes.

Tiden spoles omkring fem år frem, og Esport er blevet en succes hos hele verdens befolkning, hvor millioner af mennesker følger med i en League of Legends match, som om det var en Champions League-finale. Men hvorfor er der pludseligt kommet så stor en vækst, i gaming miljøet?

Sport for alle

Esport er blevet ekstremt populær over de seneste år, på grund af en mulighed for alle til at være en del af det. Nu behøver man ikke være høj, hurtig, stærk eller have god teknik for at kunne være en del af en sportsgren, på højt niveau.

Dette tiltrækker en masse deltagere, og giver dem mulighed for at udleve deres drømme, gennem en virtuel verden. Det at det hele foregår virtuelt, gør det mere alsidigt og lægger op til mere interessante overraskelser i løbet af kampene.

Hvis du gerne vil lære mere om gaming og den hastigt voksende sport, så læs mere om esport her.

Større finansiering

Esport er en sport der stiger i popularitet fra dag til dag, og derfor er der større mulighed for folk til at tjene penge på reklamer, produkter og magasiner.

Gaming magasiner er blevet super populære med henblik på altid, at holde læseren ”up to date” med hvad der sker i gaming verdenen.

Sporten er slet ikke færdig med at vækste, og er derfor på vej mod endnu flere højder, i forhold til pengepræmier og popularitet.