DEL
essential foods

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Ejer og stifter af bla. Olivers Perfood og nu Essential Foods, Christian Degner har i forbindelse med sin luksuriøse og designrigtige lejlighed midt i københavn, givet et interview til Bo Bedre. Vi har læst artiklen og valgt det vigtigste ud. Læs med her.

Christian Degner-Elsner bor sammen med sin kone Maria Andersen, der er skandinavisk produktmanager for Giorgio Armani og Cacharel. Både Christian og Maria sætter design og kvalitet i højsædet, hvilket også afspejler deres herskabslejlighed i København på hele 320m2. Dog er det primært Maria som styrer slagets gang med indretning af boligen i hovedstaden. Christians helt store passion er helt klart hunde og mest af alt, hvad de spiser. Han startede med at sælge hundefoder tilbage i 2002 igennem Olivers Petfood. I 2012 solgte hans sit hjertebarn til en kapitalfond, som i dag driver virksomheden videre. Christian kunne hurtigt mærke at han ikke var færdig med sin store passion, og valgte i 2013 starte virksomheden Essential Foods. Med på holdet fik han hans tidligere samarbejdspartner og kollega Kasper Holm som i dag fungere som kontaktperson til opdrættere og storkunder. Kasper har en stor passion for både hunde og den personlige relation til kunde, som også elsker deres hunde.

Inspiration fra ferier og forretningsrejser

Mange af elementer af lejligheden bræger præg af Marias gode stil, men også fra inspiration fra rejser og især fra designhoteller. Parret har blandt andet besøgt Amanpuri på Phuket, Soho Club i Berlin og Bulgari i Milano, som de nævner på som steder, der hver især har givet store oplevelser og fået indflydelse på deres nuværende hjem. Da parret overtog lejligheden måtte en større renovation til og det blev en gennemgribende en af slagsen. Et par vægge blev nedlagt, og nyt køkken og bad kom til. Udgangspunktet for restaureringen var at føre rummene tilbage til stedets oprindelige stil, hvilket må siges at være lykkes.