DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Møder er en stor del af arbejdsdagen for rigtig mange mennesker hver dag over hele kloden. Nogen har kun møder en gang om ugen eller sjældnere, imens mange andre er til møder flere gange om dagen, men fælles for dem alle er at de ønsker, at møderne bliver en succes. Man kan godt nok ikke altid sikre sig, at de møder man deltager i bliver en succes, men man kan godt hjælpe dem lidt på vej.

Et af de første steps af planlægningen af et møde er lokationen, og her er der flere ting man skal tage i betragtning før man vælger et lokale.

Antal deltagere

Når man booker et lokale til et møde, er det første man tjekker antal deltagere. På den måde sørger man for, at der er nok plads, så folk ikke kommer til at sidde klemte. Hvis deltagerne ikke er komfortable, vil det fjerne fokus fra mødet og måske skabe en dårlig stemning. Et mødelokale kan dog også være for stort. Hvis der er for meget plads i et lokale, vil man risikere at deltagerne mister koncentrationen ved at kigge rundt i det store lokale. Så man skal sørge for at opretholde en god intim stemning, hvor alle har rigeligt med plads.

Arrangering af borde

Når man holder et møde, skal man opstille bordene i sådan en orden, at alle deltagerne vil kunne ses og høres når de har noget at bidrage med. Det vil derimod ikke være hensigtsmæssigt, hvis deltagerne skal vende og dreje sig for at kunne se hinanden.

Indeklima

En detalje der er ret vigtig er indeklimaet, et lokale fyldt med mennesker kan godt have tendens til at blive for varmt, derfor vil det være optimalt hvis lokalet har aircondition eller et vindue man kan åbne. Men lokalet må bestemt heller ikke blive for koldt, til et godt møde gælder det om at finde den perfekte temperatur.