DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvad skal du og dine venner finde på at lave i weekenden? Der er masser at finde på, hvis I vil have det fedt. Det er helt op til jeres humør, hvad I skal lave. Om det skal være en afslappet weekend med benene op i sofaen, eller om det skal være en festlig weekend med gang i den.

En festlig aften derhjemme

En festlig aften behøver ikke at betyde, at I skal ud i byen og bruge mange penge på dyre drinks. Der er også noget over en festlig aften derhjemme. Du kan invitere dine venner forbi til nogle lækre, hjemmelavede drinks, god musik og brætspil. Hvis I vil gøre det lidt hyggeligere, kan I være sammen om at lave drinks. Prøv at find på nogle drinks, som I ikke har smagt før, så I skal teste dem sammen. I kunne f.eks. lave dem med gin – se et stort udvalg af gin her.

En eftermiddag med selvforkælelse

Er I trætte efter en fredag aften i byen, eller trænger I bare til selvforkælelse? Så skal I holde spadag. I kan holde spadag derhjemme ved at lægge ansigtsmasker, lave fodbad og lægge neglelak. Alt imens I ser en hyggelig tøsefilm. I kan også tage ud og blive forkælet i stedet. I kunne f.eks. booke en massage eller en tur i en neglesalon.

En aktiv dag med bevægelse

Er du og dine venner i humør til en dag, hvor I skal ud og være aktive? I kan være aktive på mange måder, men I kan f.eks. tage ud og spille badminton i en hal. Det er sjovt at konkurrere imod hinanden i sådan noget. I kan også tage ud og stå på skøjter, gå en tur i skoven eller tage et sted hen, hvor I kan klatre enten inde eller ude.