DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En simpel notesbog har et rod med fordele i forhold til en tablet: Den behøver aldrig at blive opladet, den er billig, den er let, den giver en følbar følelse, som stylus endnu ikke har formået at gengive. Det kan endda tilskynde til kreativ tænkning, gøre dig mere fokuseret og holde dig skarp, når du bliver ældre. Og det startes altid op til den rigtige app til notering. At trække en gennemtænkt valgt notesbog og en dejlig pen formidler, at ejeren er klassisk og ikke distraheret af indfald. Men det betyder ikke, at det er let at vælge en god notebook.

Et svært valg

”Notebooks,” siger Ana Reinert fra kontorudstyrswebstedet The well-utnevnt reception, ”ligner meget biler. Min perfekte notesbog vil være meget anderledes, ligesom mit valg i bilen, fra en anden, hvis behov eller arbejdslinje kræver forskellige parametre. ” Og bærbare computere er lige så forskellige som vores køretøjer: De findes i forskellige størrelser, former, materialer; forskellige bindinger, papirvægte, linjebredder (eller firkanter eller slet ingen linjer), hårdt omslag, blødt omslag, behandlet papir, ubehandlet papir – og det er bare på indersiden. At anbefale en enkelt notebook til alle ville være at anbefale en notebook til ingen. En bedre strategi er at lære om forskellige typer notesbøger, så du bedst bliver informeret om at tage din egen beslutning, mens du undgår de åbenlyse clunkers.

Størrelse

Lad os tale om størrelse. Størrelse på bærbar computer er næsten – men ikke helt – standardiseret og varierer afhængigt af, om du ser på europæisk eller amerikansk størrelse. De europæiske størrelser kommer generelt i en A-, B- og C-serie, der spænder fra A0 til A10, B0 til B10 og C0 til C10. Disse deler alle det samme forhold, så de har samme form, men forskellige størrelser: Jo mindre antal, jo større er papiret.