DEL
møde

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi som virksomheds ejere vil naturligvis gerne give det bedste indtryk af vores virksomhed til de besøgende kunder eller kommende medarbejdere, både første gang de besøger virksomheden – men selvfølgelig også fremadrettet når de giver et visit. Det forøger kun chancerne for en aftale, at atmosfæren i mødelokalet er i top, og at der ser pæn og lækkert ud.

Hvordan får man så et mødelokale til at se tilfredsstillende ud for de kommende besøgende – er det næste spørgsmål man stiller sig selv. Det kommer naturligvis an på hvordan rummet ser ud på nuværende tidspunkt.

Er der tomt?

Man kan hurtigt føle at ens lokaler er tomme, hvis der mangler nips ting. Ja, det virker nok lidt tøset, men det giver faktisk meget til rummets atmosfære. Det giver mere liv, og man føler sig både tryg og tilpas ved sin tilstedeværelse, da man forhåbentlig skal ligge nogle penge som kunde. Så sørg for at stille lidt planter ind (bare kør med plastik), eller lidt hylder med flot pynt.

Er møblerne gamle og slidte?

Har du haft virksomhed længe og det samme med dine møbler, eller er møblerne nogle hurtige alternativer, fordi virksomheds lokaler bare skulle stables på benene. Så bør du nok have dit fokus her. Møblerne i lokalet siger alt om virksomheden. Så hvis du gerne vil give dine gæster et godt indtryk, bør du overveje indretningen af dine møbler – naturligvis giver det et ekstra plus, hvis det er designermøbler. Gå på udkig, og find nogle som passer ind.

Halter udstyret?

Når man holder møder for eksisterende kunder, ser man tit og ofte at man skal bruge diverse udstyre for at vise de resultater som man har opnået i en given periode. Dermed ville det være en oplagt mulighed at kunne vise det på en stor skærm, hvad end det er billeder, diagrammer eller noget helt andet. Så kan alle følge med på én gang.