DEL
Fakturering behøver ikke være svært

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Fakturering er i manges øjne noget af det, der er mest træls ved at drive virksomhed. Naturligvis ikke delen, hvor pengene kommer ind. Men opgaven at skulle sidde og fakturere den ene virksomhed efter den anden. Det kan være en triviel og kedelig opgave for de fleste.
Der er derfor virksomheder, der forsøger at forenkle processen. Dermed kan virksomhedsejere nemt komme videre med det arbejde, der tjener pengene.

Se fakturering som MobilePay

Man skal se en faktura som en anmodning mod betaling. Når man sender en faktura ud, er det lidt som at sende en anmodning på MobilePay. Man har lagt ud / ydet en service og ønsker nu betaling for denne ydelse.
Derfor sender man en faktura og helt som i sit personlige liv, kan man vælge at rykke for betalingen. Hvis en ven eller kollega ikke har besvaret anmodningen og betalt, så fortæller man lige over frokosten, at de gerne må betale.
Det selvsamme sker i virksomheder – her kan rykkere dog have en større konsekvens, hvis de ignoreres af flere omgange.

Easybill har udviklet en platform, hvor der udelukkende skal oprettes kunder. Herefter kan de respektive fakturerer sendes ud med det indbyggede mailsystem. Det er en nem måde at håndtere sin fakturering på, og du kan læse mere om systemet her.
I stedet for at bruge mange timer på at finde frem til det rigtige design af ens fakturaer, så kan man i stedet anvende nogle af de gratis skabeloner, der er til rådighed.

Er du i tvivl om, hvorvidt din faktura indeholder alle krav?

Brug en skabelon for at sikre dig at alle lovkrav er opfyldt. Hvis du blot udarbejder en faktura selv, så er der stor risiko for, at der er elementer, der bliver glemt.
Udover det er nemt og hurtigt blot at anvende en skabelon, så kommer man også helt automatisk til at spare en masse tid.
Det handler blot om at få indtastet de rigtige oplysninger om modtageren og afsenderen, og så er den ged mere eller mindre barberet.