DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er snart 30 år siden, at Troels Kløvedal for første gang kunne ses på tv skærmene, på hans togter med skibet Nordkaperen. Siden har han med jævne mellemrum udsendt en ny serie, hvor han viser rundt i lande som Tahiti, Indonesien, Kina og mange andre for mange eksotiske steder.

I 2015 dukkede sønnen og TV-værten Michael Beha Erichsen sammen med sønnerne så op i programmerne Kurs mod Fjerne Kyster, hvor især sønnerne Emil og Theis træder i Kløvedals forstod som eventyrer med skibet Havana. Programmerne er blevet blandt de mest populære på TV2 og ses af mellem 750.000 og en million når det sendes.

Der er endnu en sæson på vej, og denne gang bliver det også med Theis og Emil’s bedre halvdele, der skal med hele vejen, hvilket giver endnu mere grund til at der skal være styr på sikkerheden, og det kommer Falck Safety Services til at stå for. I sidste måned gæstede familien nemlig Esbjerg for at holde et foredrag hos Falck Safety Services, og i den forbindelse valgte de at tilbyde familien et maritimt sikkerhedskursus, der ellers primært er noget, der ellers primært er henvendt mod erhvervslivet.

For Falck er der nok ikke den store tvivl om, at foredraget med familien både er god PR, såvel som at deres kursus i sikkerhed, kommer til at få lidt ekstra opmærksomhed på grund af programmernes popularitet.

Forberedelserne til den femte sæson af Kurs mod Fjerne Kyster er i øjeblikket i fuld gang, men hvornår familien Beha Erichsen rent faktisk stævner ud, og hvornår programmerne rammer TV2, det er endnu uvist. Tidligere forlød det ellers at fjerde sæson som udgangspunkt var den sidste, men i og med, at de er i gang med at forberede sig til endnu et eventyr, må det også antages at der er en god sandsynlighed for at der bliver dokumenteret, så de mange hunderede tusinde fans kan følge med.