DEL
hest

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi lever i en verden, hvor vi i langt større grad end førhen er blevet karrieremennesker. Med den travle hverdag på arbejde hører alle de andre opgaver i hjemmet og i familien med. Vi løber rundt i hamsterhjulet dag ud og dag ind uden at give plads til os selv. Selvudviklingen og selvindsigten får ingen plads, hvilket er en stor fejl. Det behøver ikke være timer, man sætter af til dette, men blot små tidslommer kan være nok til, at man kan nå helt ind og finde sig selv.

Mindfulness – få ro i din hverdag

Alle har brug for et pusterum i sit liv. Det er helt essentielt for ens velvære, at man nogle gange kobler helt fra og giver hovedet lov til at slappe af. Du har sikkert hørt om mindfulness, noget som alle og enhver burde tage ind i deres rutine. Buddhister har gjort det gennem tusindvis af år, men på det seneste er flere og flere hoppet med på bølgen.

Selv personer, som besidder topposter rundt om i verden, tager tid ud af deres stramme kalendere for at koble fra. Det er en investering i sit velvære, og det er en mulighed for at kigge indad, når alt larmen omkring en for en gangs skyld er lukket ude.

Søg nye grænser med dyretelepati

Det kan være, du i for lang tid har bevæget dig rundt i din safe-zone. Men nogle gange skal man prøve at komme ud over ens egne opsatte grænser og prøve kræfter med noget helt nyt. Har du f.eks. et kæledyr derhjemme, kunne du forsøge at tage et kursus i dyretelepati. Med dyretelepati får du muligheden for at prøve kræfter med noget, der måske ligger fjernt fra, hvad du normalt beskæftiger dig med, men hvilken mulighed det er for at tage på en spirituel rejse sammen med dit kæledyr. lær dyretelepati her, hvis det kunne være noget for dig.

Lær at sige nej til dig selv og andre

Hvis du ikke føler, at du har tid til at klemme det ind i din kalender, eller bare ikke har ret mange huller generelt, så kan det være fordi, du ikke er god nok til at sige nej. Der sker så mange ting i dag, og selvom vi ville ønske, at vi kunne nå det hele, så må vi erkende, at det ikke er muligt. Derfor er det så vigtigt, at vi bliver bedre til at sige nej, når nogen spørger os, om vi er ledige.

Vi frygter mange gange, hvordan folk vil reagere, hvis man siger nej, men prøv at vende situationen om, ville du selv blive ked af det, hvis nogen sagde, de ikke havde tid lige den dag? Højst sandsynligt ikke.

Rom blev ikke bygget på en dag

Det er ikke sikkert, at du finder dig selv fuldkomment på en dag, en uge eller sågar en måned. Det vigtigste er, at du begynder at give dig selv mere plads. Start stille og roligt og find ud af, hvad der virker for dig, og så skal resten nok komme af sig selv.

DEL
Tidligere artikelHar du sikret din virksomhed fysisk?
Næste artikel