DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Ikke nok med, at de hos Chili Security tidligere på sommeren blev kåret som danmarks sundeste virksomhed, de har også rigtig godt gang i forretningen. Senest har et samarbejde med Waooo givet genlyd i den danske sikkerhedsbranche.

Chili Security ligger i Odense og er et forholdsvis nyt selskab. Siden 2014 har Chili Security arbejdet med at sikre danskerne, deres computere og deres filer, når danskerne begiver sig ud på internettet. Og det er danskerne tilsyneladende glade for. For med 9.5 ud af 10 stjerner i vurderinger på Trustpilot er det slået fast med syvtommer-søm, at kvaliteten er i orden hos de fynske antiviruseksperter.

Nye produkter sikrer fremdrift

Hos Chili Security er man fuldt klar over, at internettet er under konstant forandring. Den konstante forandring betyder også meget for brugerne, som hele tiden finder nye måder at bruge nettet på, nye måder at tilgå nettet på, men også nye afkroge af internettet, hvor farerne lurer.

Hackere og andre suspekte typer finder hele tiden nye og mere udspekulerede metoder til at bryde ind på danskernes computer, tage filer til gidsler eller endnu værre, overtage og udnytte identiteter.

Hos Chili Security har de således udviklet produkter, som dækker alle behov. Hvad end dit behov er back-up, sikring eller måske overvågning af dine data, så har Chili Security det på hylderne, og du kan være sikker på, at når der opstår nye behov, så byder Chili Security sig til.

Med et produkt, som sikrer store som små, har de hos chili security udviklet deres forretning til at være bred og derved favne flere forskellige målgrupper. Således er chili security godt til studerende og de kan tilbyde familiepakker og lignende.

Chili Security ser meget positivt på 2017, hvor man forventer yderligere vækst og nye funktioner til de danske computere og de danske smartphones – for det er nemlig også en del af palletten.