DEL
gardinbutik

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange firmaer har efterhånden fået øjnene op for online markedsføring og forstået vigtigheden af at være synlig på forskellige medier. Men at være synlig, er ikke nok. Flere og flere forbrugere forventer efterhånden at virksomheder er tilgængelige 24/7 og svare på beskeder på stort set alle platforme. En virksomhed som har taget opgaven til sig, og ført den ud i livet, er gardin virksomheden Uniggardin. Vi har taget et kig på hvordan du klare sig, og hvad andre virksomheder kan lære noget af – læs med her.

Uniggardin er beliggende i Nyborg og har Danmarks største udvalg af skræddersyede gardiner til de bedste priser. Uniggardin findes både i Danmark, Sverige og Norge, men har altså hovedsæde i den fynske by. Når man afgiver sin ordre bliver bestillingen sendt direkte til producenten, der producerer gardinet og sender det direkte til kunden. Det betyder, at man sparer tid ved at de ikke skal forbi en mellemhandler.

Virksomheden har gjort meget for at gøre selve “rejsen” for at bestille et gardin, så nemt og enkelt som muligt. Hvis man alligevel er i tvivl om nogle mål eller har andre spørgsmål, er deres chat på siden altid tilgængelig. Udover deres egen informative hjemmeside, benytter virksomheden sig både af facebook, twitter og linkedin. På de 3 medier, svarer virksomheden i løbet af kort tid. Foruden disse medier, er virksomheden også synlige på Youtube, Google+ og Pinterest. Facebook er uden tvivl det medie som virksomheden opdaterer oftest.

Troværdigheds badges fremmer salget

Udover de mange forskellige sociale medie platforme som virksomheden er tilgængelige på, benytter Uniggardin sig også af forskellige badges som promovere virksomheden på den ene eller den anden måde. Både Trustpilot, e-mærket, ecommerce trust europe, co2 neutralt website og aaa certificering. Fælles for alle disse badges er at bruger får en forståelse af at virksomheden er troværdig og at de trygt kan handle med virksomheden.