DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er de færreste mennesker, der ikke gerne vil spare nogle penge, hvis de kan. Hvis du tager et grundigt tjek på din families økonomi, vil du garanteret opdage flere poster, hvor I godt ville kunne spare nogle penge. Hvis I sparer nogle penge på nogle af de poster, hvor det slet ikke er nødvendigt at bruge så mange penge, vil I have flere penge til fornøjelse, oplevelser m.m.

Afmeld nogle af jeres abonnementer

I har sikkert nogle forskellige abonnementer til en masse forskelligt, som slet ikke er nødvendigt. I kan starte med at overveje hvilke, I slet ikke har brug for og så afmelde dem. Derefter kan I begynde at prioritere i dem, som I mener, at I har brug for. Er det nødvendigt at have tre streamingtjenester, når I kunne nøjes med én ad gangen? Når du ser prisen på sådan et abonnement, virker det måske ikke voldsomt, men det løber hurtigt op, når I har flere og desuden betaler til dem hver måned. Det kan også være, at der er mulighed for at finde nogle billigere mobilabonnementer, end dem I har nu.

Spar penge på jeres tøjindkøb

Der er nogle poster, hvor I ikke kan undgå at skulle bruge penge, men hvor der til gengæld er rig mulighed for at spare en del alligevel. Når hele familien skal have nyt tøj, kan I f.eks. købe det i et outlet. I et outlet kan I spare helt op til 70-80% på tøj, der er helt nyt. Hos Dansk Outlet er der nærmest ikke noget, I ikke kan få. De har bl.a. de bedste flyverdragter til børn. I kan også købe rigtig meget fint tøj brugt på nettet eller til loppemarkeder. Der er også rigtig meget tøj at finde, som næsten ikke har været brugt, men som til gengæld er rigtig billigt.