DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

I en by, er det ikke alle der har en bil. Generelt er der mange, som anvender en cykel for at komme rundt. Uanset om de cykler til arbejde, skole eller skal besøge en ven, så er cyklen et fleksibelt transportmiddel. Cykelstativer kan sættes op forskellige steder, og det kan være ved en park eller en butik. Cykelstativer i et bymiljø er med til at gøre det nemmere for cyklister at komme rundt i en by, hvormed de kan stille deres cykel og nyde deres dag.

Et behageligt bymiljø for alle

Det er altid upassende, når man midt i en by ser en cykel bare ligge helt tilfældigt på midten af vejen. Et behageligt bymiljø kan kendetegnes som et sted, hvor tingene står de rette steder og intet bliver efterladt midt på gågaden eller de trafikale veje. Med cykelstativer får folk bedre muligheder for at parkere cyklen og gøre bymiljøet bedre for den livlige trafik. Eksempelvis et firma fra Randers, By Bang, bidrager med sin egen andel og producerer cykelstativer. Dette firma hjælper med at holde bymiljøet mere behageligt og struktureret for specielt cyklister, som bruger cyklen på en daglig basis.

Enhver cyklist kan få fordel med cykelstativer

Man har været på en lang cykeltur og trænger til en pause. Man har muligvis fået øje på en god butik, hvor man kan købe noget godt at drikke eller spise. Det er ikke tilladt at tage sin cykel med indenfor og dermed er den eneste mulighed at lade den stå midt på gågaden. Der er ligeledes mange som tager på en shoppingtur med deres cykler og har brug for cykelstativer. Her giver cykelstativer plads til folk, som bruger cyklen som transportmiddel til at sætte cyklen et mere passende sted, når de begiver sig ud forskellige steder i byen og nabolaget.