DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Noget af det vigtigste for dig som arbejdsgiver er at sørge for at dine ansatte har det godt. Det er vigtigt fordi hvis de ikke har det godt, så vil de ikke levere det optimale når de kommer på arbejde og skal sørge for at din virksomhed kører rundt. Netop derfor er det vigtigt for dig at give dem de bedste betingelser for at kunne levere den arbejdsindsats du forventer af dem. Det kan gøres ved at sikre sig nogle små ting er i orden på din arbejdsplads

Hav styr på rengøringen

Det er vigtigt at der er rent og pænt på arbejdspladsen. Hvis der ikke er rent og der begynder at være beskidt rundt omkring på skriveborde og toiletter så gider folk ikke komme på arbejde og man mister motivationen når man så endelig er mødt op. Det kan også medføre at folk begynder at lede efter noget andet fordi de ikke er tilfredse med den situation du har sat dem i.

Sikkerheden skal være i top

Tryghed er noget mange danskere går op i og det skal også gælde tryghed omkring vores arbejde. Det gælder både det at vi har et arbejde både i dag men også i morgen og det faktum at der er trygt på vores arbejdsplads. Det kan være en god idé for dig som arbejdsgiver at få en låsesmed ud til din virksomhed og gennemgå sikkerheden. Det kan være i skal have en bedre lås, nye vinduer eller få installeret et alarmsystem alt efter hvor meget værdi i har på arbejdspladsen

At folk er venner på arbejdspladsen

Hvis folk ikke kan lide hinanden på arbejdet, så kan de heller ikke lide arbejdet. Derfor er det vigtigt at afholde nogle arrangementer så folk kan blive gode venner og også finder ud af at de har noget til fælles udover arbejdet.