DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dit værelse er det sted i huset, som du bruger mest tid på. Det er også det sted, som er helt dit eget. Derfor er det vigtigt, at det er hyggeligt og rart at være på. Du kan gøre dit værelse rart at være på, på forskellige måder. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til indretningen. Du kan indrette det præcis som du vil, så du kan fornemme din egen personlighed i indretningen. Hvis du vil gøre noget hyggeligt med din seng, kan du lave en palle seng. En palle seng er en seng der er bygget af paller, og som kan få hele dit værelse til at se vildt hyggeligt ud. Du kan få paller hos STEA.

Hold værelset rent og ryddet

En ting som kan få et ellers pænt værelse til at se grimt og kedeligt ud er, hvis det roder. Det giver et dårligt indtryk, og man kan hurtigt mærke, at det ikke ser hyggeligt ud. Prøv derfor at hold dit værelse pænt og rent, så det ser hyggeligt og indbydende ud for dig go dine gæster. Det behøver kun være et par gange om ugen, du gør rent – støvsug gulvet, red din seng, tør støv af og luft ud – sådan holder du også indeklimaet på dit værelse godt.

Pynt gør hele forskellen

Når man skal gøre et værelse hyggeligt og roligt, er det pynten, som gør hele forskellen. Du kan sætte lyskæder op i kanterne af loftet, og lade dem gå hele vejen rundt. Du kan også have levende lys til at stå på værelset, når du er der. Til sidst kan du købe planter eller blomster, som kan give dit værelse et ekstra idyllisk og rart udseende. På den måde kan du altså gøre dit værelse hyggeligt, og rart at bruge tid på.