DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Flere og flere virksomheder beslutter sig for at købe deres kontorlokaler frem for at leje dem. Det er der mange grunde til, da det i længden bedre kan betale sig at eje frem for at leje – præcis på samme måde, som hvis du skal finde en bolig til privatlivet.

Det kan dog være vanskeligt at finde det rigtige kontorlokale, når man skal købe, hvorfor det handler om at være på vagt og gøre sit forarbejde grundigt, så man ikke ender med at købe noget, der i sidste ende ender med at blive for dyrt.

Herunder følger derfor en række gode tips, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du har planlagt, at du vil købe kontorlokalerne frem for at leje dem.

Find noget i den rigtige størrelse

Det første, der er vigtigt, er, at du finder ud af, hvor stort kontorlokalet skal være. Når du køber, er der tale om en mere permanent løsning, end hvis du blot lejer, hvorfor du skal være opmærksom på, at der skal kunne være plads til, at virksomheden vækster.

Du bør derfor tænke langsigtet, så du er sikker på, at der er plads til alle mand om ti år ud i fremtiden, hvis du vælger at købe. Det kan være vanskeligt at tænke så langt, men det er vigtigt.

Få tjekket bygningen efter PCB og skimmel

Hvis der er tale om ældre kontorlokaler, som er opført mellem 1950 og 1980, er det en god idé at få tjekket, hvorvidt der er PCB i boligen eller ej. Hvis det er tilfældet, kan det ende med at blive en dyr omgang. Du kan læse mere om PCB her.

Det samme gør sig gældende med skimmelsvamp, som også kan ende med at blive en dyr omgang, hvis det skal fjernes. Du bør derfor undersøge, hvorvidt boligen har tendens til at få skimmel eller ej.