DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En stor del af indretningen afhænger af hvilket slags gulv man har. Derfor kan det være svært at vælge, når man for eksempel skal have nye tæpper. Det skal både være pænt, men også passe til indretningen på en eller anden måde. Man kan både vælge mellem tæppefliser, væg-til-væg-tæpper og løse tæpper, alt efter, hvad man synes, er bedst. Alle disse tæpper har forskellige funktioner, og kan derfor være smarte på forskellige måder – det hele kommer an hvad man bedst kan lide, og hvad man synes, er mest praktisk.

Tæppefliser

Tæppefliser er et tæppe der er sammensat af små stumper – ”fliser”. Det er super smart, og gør både transport og montering en del nemmere. Der findes mange forskellige tæppefliser. Nogle kan, når de er lagt, ligne et væg-til-væg-tæppe fuldstændig. Dette giver looket af et tæppe der fylder hele gulvet, men med fordelene fra flisetæpper. Andre flisetæpper har forskellige mønstre, og man kan derfor give det sit helt eget personlige præg, og samle det på en masse forskellige måder. Så hvis man vil have et fleksibelt tæppe, som man kan give et unikt præg, er flisetæpper en god mulighed.

Løse tæpper

Løse tæpper er til dig, som ikke vil have et tæppe, der fylder hele rummet. Hvis man er stor fan af trægulv, men stadig vil have tæpper, er dette en god løsning. De løse tæpper kommer nemlig i forskellige størrelser og former, og kan bruges, som man har lyst til, samtidig med, at man kan se det rigtige gulv. Man kan få de løse tæpper i forskellige farver og former, og du kan derfor nemt sammensætte det med din indretning, så det passer perfekt ind. Så hvis du vil have tæpper, men ikke nogen, som dækker rummet fuldstændig, er løse tæpper det åbenlyse valg for dig og din bolig.