DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Går du med drømmen om at bygge en maskine? Måske du drømmer om at være konstruktør af din helt egen arkademaskine, eller måske du synes det kunne være fedt at udvikle din helt egen CNC-maskine?

Elsker du at være med fra start?

Følgelig må man være lidt teknisk anlagt, hvis man drømmer om at bygge sin egen maskine. Det er en drøm, som ikke rammer den gennemsnitlige dansker, men kun de der har virkelig har det tekniske som interessepunkt. De fleste ville nok bare, hvis de manglede en maskine, spare sammen og købe den. Men nogle er anderledes, nogle kan godt lide selv at skabe produktet, og stå med enkeltdelene mellem hænderne og se det blive til et færdigt produkt.

Har du brug for en sparringspartner?

Men der kan være langt fra drøm til virkelighed, hvis man ikke ved, hvor man skal begynde. Det kan endda være, at du har været i gang, men har stoppet forløbet fordi du kom til et punkt, du ikke kunne komme videre fra. Hvis det er tilfældet, så kan det være, at du skal tilkalde lidt behjælpelig assistance. Der er ingen skam i, hvis du har brug for en sparringspartner under din maskinbygning, det er allerede super sejt at have drømmen om at “gøre-det-selv".

Sammen er du bedre

Det kan være svært at acceptere hjælp, hvis man er lidt af en “handyman”, der gerne vil gøre tingene selv. Men er det ikke ærgerligt, hvis du lader din stolthed komme i vejen for at stå med et færdigt produkt?

Selv de bedste udviklere kan have brug for at vende et gnidningspunkt med nogen. Man kan nemlig nemt se sig blind på noget, man har stirret på i lang tid og nogle gange er nye øjne alt, du har brug for, for at komme i mål med dit projekt.