DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Uanset hvilken virksomhed du ejer, er det vitalt, at stedet er sikret i form af låse og sikkerhedskameraer. På den måde gør det det sværere at bryde ind, og du og dine medarbejdere kan føle jer mere sikre. Yderligere kan det være mindre bekymringsfuldt at have med fortroligt materiale at gøre, hvis du ved, at din virksomhed er sikret fysisk. Derfor burde du prioritere at gøre din virksomhed så sikret så muligt.

Nye låse

Når du overtager et nyt lokale eller en ny bygning, kan du med fordel udskifte alle låsene. På den måde er de kun dig og dine medarbejdere, som kan komme ind. Det kan jo være, at nogle tidligere arbejdere stadig har en nøgle, som passer. Derfor kan det være en god ide at få nye låse, så dette ikke bliver et problem. Selvom det kan lyde meget påpasseligt, kan det stadig være en god ide at have så sikre låse så muligt. Her kan du finde en låsesmed på Frederiksberg, som kan hjælpe med at udskifte alle låsene. Du kan let få lavet nye låse, så det kun er dig og dine kollegaer, som kan komme ind.

Sikkerhedskameraer

Alt efter hvad din virksomhed laver, kan det være en god ide at have sikkerhedskameraer. Dette kan både blive sat i brug ved alle indgange og inde i selve bygningen. Det er op til dig, alt efter hvor nødvendigt det er. Sikkerhedskameraer lader sig filme specifikke steder hele døgnet rundt, så du kan se, hvis der forgår ulovligt aktivitet, når du ikke er der. Sammen med sikkerhedskameraerne kan det være en god ide også at få installeret alarmer. På den måde kan du få en notifikation, hvis nogle bryder ind. Derudover har du større chance for at finde gerningsmanden, da de er fanget på kamera.  

Individuel kode

Hvis hver af firmaets arbejdere får en individuel chip med en kode til at komme ind, undgår du uventet besøg. Hver morgen når du møder ind, bruger du din chip og skiver din kode. Døren kan derefter blive lukket op for dig og kun dig. Du kan få installeret et system, så du også kan se, hvem som går ind ad hvilken dør og hvornår. Her er det igen op til dig, om hvor vigtigt det er. Du kan få utallige mange systemer installeret. Derfor kan det være en god ide at undersøge hvilket et system giver bedst mening for dig og din virksomhed.