DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når du driver din virksomhed, så er det altid vigtigt at have godt styr på sine aftaler og særligt de aftaler man laver med ens kunder eller andre samarbejdspartnere. Det er altid en god idé at have en underskrevet kontrakt på de ting i har aftalt. Dermed kan du også sikre dig at de ting i har aftalt mundtligt eller over telefonen også er de ting der faktisk blive skrevet under på og som begge parter forventer. Det kan give en række fordele af have kontrakter på hinanden.

Forventningerne er afstemt på forhånd

Det kan godt være at i har holdt mange møder over hvad i skal samarbejde om og er blevet enige om en masse ting, men i sidste ende er det kun det der står nedskrevet som i begge er forpligtet på. Det betyder også at det altid er vigtigt nøje at gennemlæse alle de dokumenter du underskriver, så du ikke bliver snydt for noget arbejde du synes de skulle lave, men ikke laver fordi det ikke står i kontrakten

Mulighed for at søge erstatning

Når man har aftalen afstemt på forhånd så har man også muligheden for at kunne søge om erstatning hvis den ene part ikke lever op til aftalen. Det kan betyde at du kan få dine penge retur hvis dem der skal udføre arbejde for dig, ikke lever op til aftalen eller at du kan være sikker på at få dine penge hvis det er din kunde der ikke betaler. Hvis du skal føre en erstatningssag kan det være en god idé at få hjælpe fra en erstatningadvokat, så er du sikker på at du får det maksimale beløb tilbage til dig da de er eksperter på området og ved hvordan sådan en sag skal føres for at vinde den med størst muligt gevinst.