DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når det kommer til indbrud i Danmark, så er den absolutte højsæson julen, hvor rigtig mange er på familiebesøg. Når mere end hver andet hjem står tomt juleaften, er det klart, at det er lidt af et tag-selv bord for folk med lidt for lange fingre.

Vi nærmer os også en anden høj sæson der historisk set er dyr for forsikringsselskaberne, nemlig industriferien, hvor mange tusinde danskere rammes af indbrud. Der er rigtig mange, der kommer hjem efter et par uger sydpå (eller nordpå for den sags skyld), for at opdage at der har været ubudne gæster i deres hjem, og at de har haft indbrud.

Man kan ikke gardere sig

Det er ikke blot en træls og dyr periode for forsikringsselskaberne, det er også en frygtelig ting af komme ud for som familie. Det kan sagtens skabe traumer for mindre børn, at vide at der har været fremmed mennesker inde på deres værelser uden at have fået lov. De små kan også typisk mærke på de voksne, at der er noget galt, hvilket gør dem utrygge.

Der er med andre ord mange gode grunde til at prøve at forebygge at det sker. Man kan desværre ikke gardere sig mod indbrud lige meget hvor meget man gerne vil. For hvis indbrudstyvene VIL ind, så skal de nok komme det.

Der er dog mange ting man kan gøre, som gør det besværligt for indbrudstyvene og derfor går videre til det næste hus. Og selvom det ikke er pænt at tænke sådan, så har de fleste nok tanken – hellere naboen end mig.

Hos denne låsesmed kan du låse en længere række god råd om, hvordan du kan sikre dit hjem, og hvordan du sørger for at ubudne gæster ikke kommer i ind hvor de ikke er velkommen.