DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er næsten mere normalt at have rod i – frem for styr på – ens økonomi. Det giver måske også god mening, hvis man overvejer, at de fleste af os faktisk ikke har lært om økonomi i skolen. Det er ikke en del af den almene skolegang, så hvis du ikke har taget en videregående uddannelse på området, så har du sikkert aldrig modtaget nogen form for undervisning i økonomi.

Økonomi fortæller os, hvor mange muligheder vi har, og overvurderer du dine muligheder, så bruger du penge, du ikke har. Dette er især farligt, hvis man står med en virksomhed, hvor pengene skal fordeles mellem flere folk.

Du risikerer økonomisk stress, hvis du ikke behandler problemet

Det kan være enormt svært at danne et overblik over sin økonomi, hvis man ikke er oplært i det. Der er mange facetter i et økonomisk overblik, og selv hvis du er god til at styre din egen økonomi, så betyder det ikke, at du kan styre den i en større sammenhæng.

Mangel på et økonomisk overblik kan det lede til økonomisk stress, som er lige så alvorligt som almindelig stress. Det kan forårsage både depression og søvnløse nætter – som almindelig stress kan. Det er derfor ikke bare vigtigt for din virksomhed, men også for dit eget helbred, at der ikke er rod i økonomien.

Der er ingen skam i at spørge om hjælp, hvis det er det, du har brug for. Der sidder professionelle revisorerne derude, som gerne vil hjælpe dig. Du kan fx benytte TalXperten, som er både er lokaliseret i Aarhus, Kolding, Esbjerg, Vejle og mange forskellige steder på Sjælland, og som er yderst anerkendte for deres gode arbejde.

Penge var aldrig problemet, mangel på kontrol var

Mange tror at deres dårlige økonomi skyldes mangel på penge, men i langt i fleste tilfælde skyldes det mangel på overblik. Tænk bare på rige mennesker der er gået konkurs over årene, som aldrig bør have manglet penge i deres liv.

Så hvis man tænker, at ens dårlige økonomi skyldes mangel på penge, så er der desværre risici for, at man aldrig får styr på den. Det indikerer nemlig en helt forkert tankegang – at penge løser alt. Penge løser ikke dine økonomiske problemer, kontrol over dine penge løser dine økonomiske problemer.

Så før du tænker “at I ikke har råd til en revisor”, så overvej i stedet for, om firmaet har råd til at lade vær?