DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når vi tænker på byggepladser, tænker vi måske ikke nødvendigvis på en god, komfortabel arbejdsplads. Men hvem siger egentlig, at det skal være sådan? Dem der arbejder på byggepladsen, har de samme behov for alle andre, og for virksomheden bør der også være fokus på, at de ansatte har det godt, når de arbejder på byggepladsen. Det kan I finde tips til herunder.

Hav de nødvendige skurvogne på byggepladsen

På en byggeplads er der tit begrænset med faciliteter, og det er ikke altid, der er lige gode muligheder for at få noget at spise, for at komme på toilettet eller for lige at holde en pause – måske med en lur. Andre gange kan det også være en fordel, hvis arbejderne har mulighed for at overnatte i nærheden af byggepladsen, hvis virksomheden nu f.eks. holder til langt væk. Heldigvis findes der mobile skurvogne til det meste af dette som f.eks. toiletvogne og beboelsesvogne.

Det giver bedre mulighed for, at arbejderne kan få opfyldt nogle af deres behov, og det giver også en komfort på byggepladsen, der ellers kan være svær at finde andre steder. Se de praktiske beboelsesvogne her, eller nogle af de andre mobile skurvogne i kan bruge på byggepladsen.

Hav altid fokus på sikkerheden

Det er heller ingen hemmelighed, at der til tider godt kan være nogle farer involveret med arbejdet på en byggeplads, og det kan sagtens være noget, nogle af de arbejdende går rundt med bagerst i hovedet. Det vil være langt fra alle, og det er slet ikke sikkert, at der er nogle – men for alles skyld er det jo altid en god ide at have et stort fokus på sikkerheden. Ikke nok med at det er betryggende for arbejderne, giver det jo også en helt anden tryghed for deres familier, der sidder derhjemme, og måske er lidt nervøse til tider.